Архива

ТЕЦ Осломеј вклучен во производство

ТЕЦ Осломеј е вклучен на мрежа вчера во 17:52ч и произведува електрична енергија во електро-енергетскиот
Прочитај повеќе

Бислимоски: Домаќинствата со просечна заштеда од 16,32 проценти, блок тарифите даваат ефекти

Скопје, 4 декември 2022 (МИА) – Домаќинствата за 16,32 проценти ја намалиле потрошувачката на електрична
Прочитај повеќе

УЈП со голема заштеда на струја

Управата за јавни приходи во месец октомври, потроши за 28 %, помалку електрична енергија во
Прочитај повеќе

Нова цена на горивата

Утре Регулаторната Комисија за енергетика ќе ги објави новите цени на горивата, како и секој
Прочитај повеќе

Бислимоски: Домаќинствата со просечна заштеда од 16,32%, блок тарифите даваат ефекти

Домаќинствата за 16,32% ја намалиле потрошувачката на електрична енергија во скапа (висока) тарифа откако се
Прочитај повеќе