АХВ повлече уште еден производ рафтовите

СОопштение на АХВ:

Отповикување на небезбеден производ Dragon Superfoods/IN SHAPE MIX
Операторот со храна КС ГРОУП ДОО, врши отповикување на следниот производ:

Назив на производот: Dragon Superfoods/IN SHAPE MIX
Сериски број/лот: 23275
Датум на производство и рок на употреба: 02.04.25
Причина за отповикување: Небезбеден производ поради присуство на Bacillus cereus и мувла.

Производител: Smart Organic AD
Увозник во РСМ: КС ГРОУП ДОО
Дистрибутер во РСМ: КС ГРОУП ДОО

Можеби ќе ве интересира...

Колку ќе чинат девизите денес – Курсна листа за 20 јуни

BiznisPRO

Wizz Air објави дека ќе започне нова линија од Скопје до Салцбур

BiznisPRO

ОКТА: Финансиски резултати за третиот квартал / девет месеци од 2023 година

BiznisPRO