Телекомуникации

Телеком Србија ги претстави своите серии пред публиката во Дубровник

Најважниот фестивал во ТВ индустрија во овој дел на Европа кој што ги собира професионалците
Прочитај повеќе

VIVO телефоните официјално и во Македонија

Здраво, Македонија: vivo официјално го најавува својот влез на македонскиот пазар   Брендот бр.5 на
Прочитај повеќе

Нова промотивна понуда од Мтел – втор СТБ уред за сите нови претплатници на Плус пакетот на Мсат

Фудбал на Арена или романтична комедија на Суперстар!? Со новата промотивна понуда на Мтел кажете
Прочитај повеќе

Adventure Macedonia и Мтел авантура низ Македонија – пејзажи кои го одземаат здивот и одлична телевизија каде и да сте

Тимот на @adventure.mk и @mtel_mk пред две недели стартуваа заедничка патување низ Македонија, Msat TV
Прочитај повеќе

Нов мобилен оператор во Македонија – наскоро ќе излезе со понуда

На македонскиот пазар во делот за мобилна телефонија, наскоро се очекува освежување од новиот оператор
Прочитај повеќе

Нова 5G понуда на А1

А1 Македонија со големо задоволство ја информира јавноста дека го збогатува продуктното портфолио во мобилната
Прочитај повеќе

Телеком ја пушти првата комерцијална 5G мрежа во Македонија

Македонски Телеком ja пушти првата комерцијална 5G мрежа во Македонија и овозможи користење на 5G
Прочитај повеќе

Телеком продолжува да ја гради 5G мрежата низ Македонија

Македонски Телеком продолжува да ја гради 5G мрежата на целата територија на Македонија. Во тек
Прочитај повеќе

А1 ја објави својата новогодишна понуда

Скопје, 26.11.2021 – А1 Македонија ја започнува празничната новогодишна еуфорија и со задоволство ја најавува
Прочитај повеќе

Српски Телеком влегува на македонскиот пазар и со телефонски услуги и со сателитска ТВ

Телеком Србија, државната српска комуникациска компанија најави дека за една недела стартува со деловни активности
Прочитај повеќе