Маркетинг сектор на Biznispro.com

контакт: 

тел. 079 235 999

marketing@biznispro.com

Понудата за рекламирање може да ја симнете тука (PDF)

Ценовник за платено политичко рекламирање за Претседателските избори 2024

Ценовник за платено политичко рекламирање за Парламентарните избори 2024

 

Зошто да се рекламирате на Biznispro.Com?

  • Специјализиран портал за економија и бизнис без политика
  • Солидна бројка на читаност
  • 30.000 фанови на социјалните мрежи
  • Можност за попуст

За Biznispro.Com       

  • Biznispro.Com постои од ноември 2021 година
    Biznispro.Com е легитимен македонски интернет портал кој е издаван од компанијата ХИТ МОМЕНТ ДООЕЛ Ресен
  • Biznispro.Com нуди професионално креирани вести, без притоа да соддржат навредлива соддржина.
  • Нашите вести се 100% точни, проверени од разни извори, често објавуваме и ексклузивни информации и точни анализи кои се пренесуваат дури и од странски медиуми.