Интервју

Интервју

Интервју со Александар Манев од „Кроација осигурување“: Заврши ерата на евтино задолжително осигурување

BiznisPRO
Пред неколку години Александар Манев го прифати предизвикот да биде на чело на „Кроација осигурување“, Друштво за неживотно осигурување во земјата. Благодарение на неговото долгогодишно...
Интервју

Влатко ПАЛЧЕВСКИ: Пантелеон ГС носи силен економски бенефит за македонската економија

BiznisPRO
Основана во 2020 година, оваа брзо растечка аутсорсинг компанија во моментов вработува над 110 амбициозни млади луѓе од различни профили, кои во моментов успешно работат...