Дали денес треба да посетите менувачница – Објавена денешната курсна листа

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 14.03.2024 која се применува од 00:00 часот на 15.03.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа

Можеби ќе ве интересира...

Во оваа компанија, четбот навистина работи за 700 луѓе: „Подобро е од нив, но нема отпуштања“

BiznisPRO

Граѓаните бараат посилна регулација на брзите кеш кредити

BiznisPRO

Проблеми со продажба на куќи за евра во Италија: Продадени се само две

BiznisPRO