Дали треба да посетите менувачница: Објавена курсната листа за 7-ми март 2024

Курсната листа на Народната банка на Република Северна Македонија се формира и објавува согласно Одлуката за начинот на формирање и објавување на курсевите на Народната банка на Република Северна Македонија („Службен весник на Република Македонија“ бр. 58/14, 102/14, 14/15 и „Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 83/22).

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 06.03.2024 која се применува од 00:00 часот на 07.03.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа.

Можеби ќе ве интересира...

Бесими: Со заштеди и прераспределби во Буџетот обезбедени 61 милион евра за справување со енергетската и ценовната криза

BiznisPRO

Австриска бизнис делегација предводена од амбасадорот Памер во посета на Реплек

BiznisPRO

УЈП ОБЈАВИ НОВА ЛИСТА СО ИМИЊА НА ФИРМИ И ЛУЃЕ КОИ ДОЛЖАТ ДАНОК – Еве кој се должи кон државата

BiznisPRO