Дали утре треба да се посети менувачница? – Курсна листа за 1-ви април 2024

Курсната листа на Народната банка на Република Северна Македонија се формира и објавува согласно Одлуката за начинот на формирање и објавување на курсевите на Народната банка на Република Северна Македонија („Службен весник на Република Македонија“ бр. 58/14, 102/14, 14/15 и „Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 83/22) Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 29.03.2024 која се применува од 00:00 часот на 01.04.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа

Можеби ќе ве интересира...

ИСОС го зајакнува капацитетот и поддршката на сите сметководители да ги исполнат законските и професионалните норми

BiznisPRO

Нова цена на горивата

BiznisPRO

Британскиот нафтен гигант ги надмина очекувањата

BiznisPRO