Досетлив чет преку билборди на македонските телекомуникациски оператори: Телеком прашува “Како си?” – Мтел одговара Супер сум. Фала!

Интересна билборд комуникација меѓу телекомуникациските оператори во земјава, денеска го привлече вниманието на случајните минувачи во центарот на Скопје.

На билбордите на кои е испишано „Како си“, новиот мобилен оператор МТЕЛ со одговор “Супер сум. Фала!”

Досетливиот билборд разговор беше повод и објави и на социјалните мрежи.

Нека цвета креативноста!

Можеби ќе ве интересира...

Енергетски биланс за 20.10.2022: ЕСМ произведе 100% струја за домаќинствата и малите потрошувачи

Бизнис про

БРАКО сo 15% раст за периодот јануари-септември во споредба со истиот период лани

Бизнис про

Нова цена на горивата

Бизнис про