Илон Маск најави нова платформа

Илон Маск продолжува да најавува нови услуги и подобрувања за X платформата, а овој пат добиваме услуга за е-пошта.

Сопственикот на платформата X најави почеток на нова услуга за електронска пошта, која ќе се вика Xmail.

Xmail беше замислен како алтернатива на постоечките и популарни услуги за е-пошта, како што е Gmail од Google.

Член на безбедносната инженерска програма на компанијата X праша на социјалната мрежа „Кога го градиме Xmail“, на што Маск одговори: „Доаѓа“.

Не е објавен конкретен датум кога се очекува услугата Xmail да стане достапна за корисниците.

Можеби ќе ве интересира...

Телеком Србија втора година по ред најголема и најуспешна компанија за телекомуникации во регионот

BiznisPRO

Еве каде се работи најкратко, а каде најдолго до пензија

BiznisPRO

Индија би можела да стане трета светска економија до 2027 година

BiznisPRO