Колку чинат девизите денеска – Погледнете ја најновата курсна листа

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 15.05.2024 која се применува од 00:00 часот на 16.05.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа.

Можеби ќе ве интересира...

ССК се вклучува во креирање решенија за имплементацијата на договорите од „Отворен Балкан“

BiznisPRO

Курсна листа за 13 јуни 2024 – Колку чинат девизите денеска?

BiznisPRO

РКЕ и денеска ќе ги менува цените на нафтените деривати- дали ќе поскапат горивата?

BiznisPRO