Колку ќе чини утре доларот, а колку еврото – Девизен курс за 4 март 2024

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 01.03.2024 која се применува од 00:00 часот на 04.03.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа.

Можеби ќе ве интересира...

Ќе пораснат приходите: Во буџетот дополнителни 170 милиони евра за повисоки плати и пензии за 2024 година

BiznisPRO

Панел дискусија во рамки на „ЕУ за општините“: Дигитализацијата на општинско ниво овозможува подобри услуги за граѓаните

BiznisPRO

Македонските вина промовирани пред светската јавност на „ProWein 2024“

BiznisPRO