Курсна листа за 14 мај 2024

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 13.05.2024 која се применува од 00:00 часот на 14.05.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа:

Можеби ќе ве интересира...

Комитет за финансиска стабилност: Финансиската и стабилноста на курсот на денарот успешно се одржуваат

BiznisPRO

Во ноември: Годишен раст од 5,0% на вкупните депозити и од 9,6% на вкупната кредитна поддршка

BiznisPRO

Сијарто: Регионалната берза за електрична енергија ќе почне со работа во првата половина од годинава

BiznisPRO