фото Бизниспро

Курсна листа за 27 март

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 26.03.2024 која се применува од 00:00 часот на 27.03.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа.

Можеби ќе ве интересира...

Местото каде што се спојуваат истокот и западот: Ова е најпосетуваниот град во светот во 2023 година

BiznisPRO

Германија стана трета по големина економија во светот: Еве што се крие зад економскиот пад на Јапонија

BiznisPRO

Оваа земја се очекува да има најбрз раст на богатството во светот: Еве како стигнале до таму

BiznisPRO