фото Бизниспро

Курсна листа за 6-ти март 2024

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 05.03.2024 која се применува од 00:00 часот на 06.03.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа.

Можеби ќе ве интересира...

Директорот на царината во посета на Пекабеско: “Царината ефикасен сервис на македонското стопанство”

BiznisPRO

Следува раст на пензиите – дијалогот започна

BiznisPRO

Зголемена динамика на чартер летови Измир-Охрид и Измир-Скопје

BiznisPRO