Нов мобилен оператор во Македонија – наскоро ќе излезе со понуда

На македонскиот пазар во делот за мобилна телефонија, наскоро се очекува освежување од новиот оператор М-тел (Телеком Србија), кој неодамна влезе на нашиот пазар со понуда за телевизија.

Операторот уште на самиот влез најави дека ќе ја прошири својата пелета на продукти и во делот на мобилната телефонија и интернет.

Деновиве на социјалните мрежи М-тел започна и со кампањата “наскоро низ цела Македонија”:

М-тел се очекува да понуди 4G и 5G услуги, и да биде силен конкурент во мобилната телефонија, со оглед дека зад неа стои еден најголемите оператори на Балканот, Телеком Србија.

Можеби ќе ве интересира...

Новогодишно изненадување од новиот мобилен оператор

BiznisPRO

Владата најави поевтина струја за компаниите за стабилизирање на цените на храната

BiznisPRO

Цената на бензините и дизелот падна под 100 денари – Ново големо намалување на цените на нафтените деривати

BiznisPRO