Pazar3.mk освои прво место во категорија Е-Огласник за 2023 година на настанот организиран од АЕТМ

Pazar3.mk освои прво место во категорија Е-Огласник за 2023 година на настанот организиран од Aсоцијацијата за е-трговија на Македонија.

На 14.03.2024, се одржа свечена манифестација за доделување на награди за е-трговија за 2023 година, во организација на Асоцијацијата за е-трговија на Македонија. Pazar3.mk го освои првото место на натпреварот за избор на најдобар ,,Е- Огласник” за 2023 година во категоријата “Најдобри Е-Продавници по сектори”. 

Pazar3.mk е веб сајт за огласувње каде што веќе 18 години секој може брзо, лесно и едноставно да продаде и купи се што ќе посака. Достигнатиот успех – прво место во категорија “Е-Огласник”, се должи на професиналниот тим, кој деноноќно се фокусира да обезбеди најквалитетни услуги за клиентите. За сето тоа доказ се и самите статистики од над 550.000 достапни огласи во најралични категории од автомобили, живеалишта, услуги, работа, електроника и многу други со над 80.000 посети во еден ден. 

Клучот на успех се должи на  желбата за работа, вложениот труд, знаење, ескпертиза, и секако најважно од се довербата на самите корисници на услуги.

Со овој настан како и со промоцијата на е-услугите на многубројните компании во државата само се олеснува начинот на функционирање и дигитализација на потребите на самите граѓани. 

Можеби ќе ве интересира...

ТРГНА ИСПЛАТАТА НА ПОМОШТА ЗА ПЕНЗИОНЕРИТЕ И РАНЛИВИТЕ КАТЕГОРИИ НА ГРАЃАНИ – Еве што соопштија властите

BiznisPRO

Новини во платежната сфера од 01 јануари – Советот на Народната банка донесе 12 подзаконски акти

BiznisPRO

Унгарија бара од ЕУ да преземе мерки против бугарскиот транзитен данок на рускиот гас

BiznisPRO