Се повлекува небезбеден производ од рафтовите – Ако го имате купено овој додаток во исхрана да не се конзумира и веднаш да се врати!

Агенцијата за храна и ветеринарство ги информира потрошувачите дека се отповикува следниот небезбеден производ VIVAFLORE DARMTRANSIT 150 TAB B ( додаток во исхрана), со наод на емодин и алое емодин.

Сериски број/лот: 79667
Производител: SUPERDIET BD France
Увозник: Мимех Фарм ДОО Скопје
Дистрибутер: Мимех Фарм ДОО Скопје

Крајните потрошувачи кои гo имаат купено горенаведениoт производ со посочениот сериски број/лот, истиот да нe гo консумираат и да гo вратат на местото од каде гo купиле, велат од АХВ.

Можеби ќе ве интересира...

Ковачевски: Нема потреба за активирање на стоковите резерви, немаме недостаток на храна и енергенси

BiznisPRO

Производството и снабдувањето со струја од АД ЕСМ е стабилно

BiznisPRO

Произведени 14.007 MWh струја изминатото деноноќие, 100% покриени потребите на домаќинствата и малите потрошувачи

BiznisPRO