biznispro.com

ЕнергетикаСвет

Јагленот поскапе повеќе од нафтата: Кризата во Украина ги крена цените на историско ниво, за една година раст од неверојатни 300%

BiznisPRO
Неизвесноста на енергетскиот пазар, која се чувствуваше во добар дел од минатата година, а која е овогодинешното избивање на конфликтот меѓу Украина и Русија, ги...