хартија

ВО ФОКУСОТСвет

Италија заработува четири милијарди евра годишно од рециклирање хартија

BiznisPRO
Што треба да направи Европа? Таа мора да разбере дека побарувачката за рециклирани суровини расте Петнаесет години пред предвиденото, Италија, во рециклирањето хартија, ги постигна...