мвр

Македонија

Исплатена бонус плата од 28.718 денари за 2021 година во МВР

BiznisPRO
Денеска, (29.03.2022) на 5.897 вработени во МВР, кои оствариле над 150 часови прекувремена работа во текот на 2021 година, ќе им биде исплатена бонус платата...