Треба ли да се посети менувачница во понеделник? Девизен курс за 11.03.2024

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 08.03.2024 која се применува од 00:00 часот на 11.03.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа.

Можеби ќе ве интересира...

Се помалку домашно производство на млеко и месо

BiznisPRO

Adventure Macedonia и Мтел авантура низ Македонија – пејзажи кои го одземаат здивот и одлична телевизија каде и да сте

BiznisPRO

На 14-то издание на Фестивалот на младо вино промовирана новата генерална директорка на „Тиквеш“

BiznisPRO