Убава вест: Халкбанк предвреме ја исплати пензијата

Клиенти на Халкбанк АД Скопје, ве известуваме дека исплатата на пензиите на вашите платежни сметки ќе се изврши денес 29.03.2024 и средствата ќе Ви бидат на располагање во сите Филијали на Халкбанк АД Скопје, преку Банкоматите и ПОС терминалите кај трговците, преку употребата на електронско и мобилно банкарство, соопштија од ХАЛК БАНК.

– Исплатата може да се изврши и на шалтерите во поштенските единици на Пошта на Северна Македонија само за клиентите кои имаат дадено согласност за исплата преку пошта.

Клиентите кои се корисници на услугата “Пензија до дома” доставата на пензиите ќе се изврши во Сабота 30.03.2024 год, се вели во објавата на фејсбук.

Можеби ќе ве интересира...

Индекси на продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар, јануари 2024 година

BiznisPRO

Како се произведуваат соларните панели? – Еве за колку време се враќа инвестицијата од 6.000 евра во фотоволтаици

BiznisPRO

Пред истекот на рокот „Тиквеш“ им ги исплати средствата за откупеното грозје на лозарите

BiznisPRO