УЈП објави целосна листа на луѓе и фирми со имиња – Кој колку должи за данок?

Вкупно објавениот нето долг во Листата бр.03/2024 изнесува 9.829.008.706 денари, (помалку за 516.849.267 денари од претходната листа). Нето-долгот за даноци и придонеси изнесува 9.627.319.566денари, (помалку за 513.855.269 од претходната листа), додека долгот за царински давачки е 201.689.140 денари (помалку за 2.993.998 денари од претходната листа).

Листата на должници погледнете ја на овој ЛИНК.

Можеби ќе ве интересира...

Бесими: Предлог-буџетот е одговор на предизвиците кои претстојат, 2022 ќе биде година на забрзување на растот

BiznisPRO

Ноемвриската плата не стигнала кај 20.000 работници од Македонија

BiznisPRO

Поставеноста на монетарната политика е оценета како соодветна на макроекономските услови

BiznisPRO