БанкарствоВО ФОКУСОТМакедонија

Комерцијална банка прогласена за Најдобра банка во Македонија за 2023 од магазинот Global Finance

BiznisPRO
Скопје, 24.03.2023 година – Комерцијална банка е прогласена за „Најдобра банка во Северна Македонија за 2023 година“ од угледниот магазин Global Finance, награда која се...