Дали денес треба да се посети менувачница – Курсна листа за 16-ти април

Курсната листа на Народната банка на Република Северна Македонија се формира и објавува согласно Одлуката за начинот на формирање и објавување на курсевите на Народната банка на Република Северна Македонија („Службен весник на Република Македонија“ бр. 58/14, 102/14, 14/15 и „Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 83/22)

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 15.04.2024 која се применува од 00:00 часот на 16.04.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа.

Можеби ќе ве интересира...

Колку се безбедни? – 5 потенцијални опасности од пожар и други инциденти со фотоволтаични системи

BiznisPRO

ОПЕК+ ја задржа цената на нафтата блиску до 84 американски долари

BiznisPRO

Ноемвриската плата не стигнала кај 20.000 работници од Македонија

BiznisPRO