Дали треба да посетите менувачница – Курс на девизи за 26 март 2024

Курсната листа на Народната банка на Република Северна Македонија се формира и објавува согласно Одлуката за начинот на формирање и објавување на курсевите на Народната банка на Република Северна Македонија („Службен весник на Република Македонија“ бр. 58/14, 102/14, 14/15 и „Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 83/22)

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 25.03.2024 која се применува од 00:00 часот на 26.03.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа:

Можеби ќе ве интересира...

Колку изнесува денес доларот, колку еврото? – Курсна листа за 14.02.2024

BiznisPRO

Нова цена на горивата

BiznisPRO

Нова супер понуда на А1 – делат големи попусти на телефони, а тврдат дека ја намалиле и претплатата

BiznisPRO