Дали треба да се посети менувачница? – Девизен курс за 5-ти март 2024

Курсната листа на Народната банка на Република Северна Македонија се формира и објавува согласно Одлуката за начинот на формирање и објавување на курсевите на Народната банка на Република Северна Македонија („Службен весник на Република Македонија“ бр. 58/14, 102/14, 14/15 и „Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 83/22).

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 04.03.2024 која се применува од 00:00 часот на 05.03.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа

Можеби ќе ве интересира...

Доаѓаат нови пари за пензионерите и загрозените – Еве кога ќе биде исплатена финансиската помош!

BiznisPRO

Добра вест: Ново поевтинување на горивата во Македонија, ова се новите цени

BiznisPRO

Нова цена на горивата

BiznisPRO