Нова супер пролетна понуда од новиот оператор во Македонија – претплатите на пола цена

Стани нов МТЕЛ постпејд корисник, добиј попуст на претплатата во првите пет месеци и избери одличен нов мобилен телефон со пониска цена.

Од 10 до 23 април, со специјалната празнична понуда на МТЕЛ, новите постпејд корисници на телекомуникацискиот оператор добиваат низа поволности. Секој нов корисник кој ќе склучи договор за некоја од mCONNECT постпејд тарифите, добива 50 отсто попуст на претплатата во првите пет месеци. Дополнително, со секој нов договор на 24 месеци може да изберете еден од мобилните телефони со попуст до 15%.

Повеќе информации може да добиете во продажните салони на МТЕЛ, во салоните на овластените продажни партнери, на телефонскиот број 15010 или на веб-страницата mtel.mk.

Можеби ќе ве интересира...

Следува исплата на пензиите – Неделава ќе се знае колку плус пари ќе добијат пензионерите како помош од државата

BiznisPRO

Цената на маслото за јадење намалена за 40 денари

BiznisPRO

Позната компанија укинува 2.000 работни места

BiznisPRO