Дали треба денес да се посети менувачница? Курсна листа за 20 март 2024

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 19.03.2024 која се применува од 00:00 часот на 20.03.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа

Можеби ќе ве интересира...

Еве во кои земји најмногу се заработува: Дестинации кои нудат високи плати со висок квалитет на живот

BiznisPRO

Германија моли за работна сила: Недостигот од квалификувани работници ги мачи повеќето компании

BiznisPRO

Се забранува продажба на цигари во супер маркетите во оваа држава

BiznisPRO