Дали треба денес да се посети менувачница – НБРМ ја објави најновата курсна листа

Курсната листа на Народната банка на Република Северна Македонија се формира и објавува согласно Одлуката за начинот на формирање и објавување на курсевите на Народната банка на Република Северна Македонија („Службен весник на Република Македонија“ бр. 58/14, 102/14, 14/15 и „Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 83/22).

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 08.04.2024 која се применува од 00:00 часот на 09.04.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа

Можеби ќе ве интересира...

Забрзување на процесот на декарбонизација за чиста економија преку поголема соработка и поврзување

BiznisPRO

REHAU ги претстави прозорците на иднината: Поглед кон поубав, посигурен и одржлив свет

BiznisPRO

„Ние сме земја на вредни луѓе“: Новиот план во Германија ги загрижува работниците, нема да добијат отштета ако одбијат работа

BiznisPRO