Дали утре треба да посетите менувачни: Курсна листа за 23 февруари 2024

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 22.02.2024 која се применува од 00:00 часот на 23.02.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа.

Можеби ќе ве интересира...

Даночни рокови за февруари 2024 – Еве што објави УЈП

BiznisPRO

Проверувајте ги сметките: Почна исплатата на помошта, познато е кога ќе пристигнат парите за секоја категорија – Ова е листата на граѓани кои ќе примаат владина помош до три илјади денари месечно

BiznisPRO

Оваа банка ги исплати пензиите предвреме

BiznisPRO