Курсна листа за вторник (12.06.2024) – Колку ќе чинат девизите?

Курсна листа на НБРМ формирана на 11.06.2024 која се применува од 00:00 часот на 12.06.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа:

Можеби ќе ве интересира...

Пензионери очекувајте пензии! Датумот на исплатата е познат, а еве и колку ќе бидат покачени

BiznisPRO

Нови цени на горивата во Македонија

BiznisPRO

Само 9 години има најмладиот милионер во Македонија, најстариот има 97

BiznisPRO