Девизен курс за 12 март 2024

Курсната листа на Народната банка на Република Северна Македонија се формира и објавува согласно Одлуката за начинот на формирање и објавување на курсевите на Народната банка на Република Северна Македонија („Службен весник на Република Македонија“ бр. 58/14, 102/14, 14/15 и „Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 83/22) .

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 11.03.2024 која се применува од 00:00 часот на 12.03.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа.

Можеби ќе ве интересира...

24-ти април и 8-ми мај 2024 ќе бидат неработни денови само оваа година, еве и зошто

BiznisPRO

15.000 посетители на овогодинешниот Саем на мебел кој се одржа минатата недела

BiznisPRO

Битиќи: Oд 1 јануари мора да има покачување на цената на струјата, но ударот да биде поблаг

BiznisPRO