Еве кога ќе биде исплатена февруарската пензија

Февруарската пензија на сметките на пензионерите согласно законот ќе стигне на 1. март 2024 во петок.

Пред дена беше исплатена помошта на пензионерите која изнесува и до 3.000 денари, овој петок на први март 2024 се очекува и исплата на пензиите.

Деновиве ќе се знае и за колку ќе биде покачена мартовската пензијата, а пресметките веќе се прават.

Можеби ќе ве интересира...

Еве што ќе следува за татковците во Црна Гора по раѓање на дете

BiznisPRO

Отпуштањата продолжуваат: Гугл укинува стотици работни места

BiznisPRO

„Апокалипсата“ доаѓа – елиминација на милиони работни места

BiznisPRO