Ќе биде ли утре гужва во менувачниците? – Проверете ја курсната листа за 18 март 2024

Курсната листа на Народната банка на Република Северна Македонија се формира и објавува согласно Одлуката за начинот на формирање и објавување на курсевите на Народната банка на Република Северна Македонија („Службен весник на Република Македонија“ бр. 58/14, 102/14, 14/15 и „Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 83/22).

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 15.03.2024 која се применува од 00:00 часот на 18.03.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа:

Можеби ќе ве интересира...

Падна одлука: Повторно поевтинување на горивата

BiznisPRO

НЛБ Банка донираше сензорна соба во Македонски Брод како дел од проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“

BiznisPRO

Ангеловска-Бежоска на панел – дискусија во Албанија: Банките останаа отпорни и покрај двете последователни кризи, “зеленото финансирање“ е важен приоритет

BiznisPRO