Курсна листа за 13 март – Колку чини доларот, колку еврото?

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 12.03.2024 која се применува од 00:00 часот на 13.03.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа.

Можеби ќе ве интересира...

Падна одлука во РКЕ: Значајно намалување на дизелот

BiznisPRO

Wizz air го објави новиот зимски распоред 2022-2023

BiznisPRO

Раст на зелените кредити за 55% во изминатите две и пол години, но сè уште е ниска застапеноста во вкупните кредити

BiznisPRO