Курсна листа за 19 март 2024

Курсната листа на Народната банка на Република Северна Македонија се формира и објавува согласно Одлуката за начинот на формирање и објавување на курсевите на Народната банка на Република Северна Македонија („Службен весник на Република Македонија“ бр. 58/14, 102/14, 14/15 и „Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 83/22).

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 18.03.2024 која се применува од 00:00 часот на 19.03.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа.

Можеби ќе ве интересира...

Во септември ново покачување на пензиите, а познато е кога ќе тргне исплатата за овој месец

BiznisPRO

Лидл го купи објектот “Бриколаж”

BiznisPRO

Бундесбанката објави кои евро банкноти се најмногу фалсификувани

BiznisPRO