Курсна листа за 21 февруари 2024 – Колку е доларот, а колку еврото?

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 20.02.2024 која се применува од 00:00 часот на 21.02.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа

Можеби ќе ве интересира...

Драстичен скок на цената на горивата во Србија, дизелот достигна 198 динари (104 денари)

BiznisPRO

Дел од горивата поскапуваат

BiznisPRO

Германија ги дели најголемите субвенции во историјата – И до 20.000 евра по домаќинство

BiznisPRO