фото Бизниспро

Курсна листа за 21 март 2024 – Колку чини еврото, а колку доларот?

Курсната листа на Народната банка на Република Северна Македонија се формира и објавува согласно Одлуката за начинот на формирање и објавување на курсевите на Народната банка на Република Северна Македонија („Службен весник на Република Македонија“ бр. 58/14, 102/14, 14/15 и „Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 83/22)

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 20.03.2024 која се применува од 00:00 часот на 21.03.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа:

Можеби ќе ве интересира...

Колку чини доларот, а колку еврото – Курсна листа за 29. февруари 2024

BiznisPRO

Младите истражувачи можат да доставуваат трудови за Годишната награда на Народната банка за 2023 година

BiznisPRO

И месната индустрија ја чека поддршката од Владата за субвенционирана струја

BiznisPRO