Курсна листа за 22 февруари 2024

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија формирана на 21.02.2024 која се применува од 00:00 часот на 22.02.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа.

Можеби ќе ве интересира...

Две членки на АмЧам избрани помеѓу 8-те финалисти во “Иницијативата за Промовирање на Доверба во Бизнисот”

BiznisPRO

ДЗС измери пад на прометот во индустријата

BiznisPRO

Биткоинот благо падна на 39.000 евра, Binance Coin порасна за четири отсто

BiznisPRO