Пензиите преку оваа банка ќе станат достапни веќе в понеделник

Фејсбук статус на Комерцијална Банка:

Комерцијална банка АД Скопје ќе започне со исплата на пензиите за март од понеделник, 01.04.2024 година. 📣

Пензионерите кои имаат активна дебитна картичка со својата пензија ќе може да располагаат од понеделник, 01.04.2024 година, и ќе може да ја подигнат на банкомат или да ја користат за безготовинско плаќање низ трговската мрежа. Пензионерите кои не користат дебитна картичка, пензијата од 01.04.2024 година ќе може да ја подигнат во експозитурите и филијалите на Банката. 👐

Повеќе филијали и експозитури на Комерцијална банка им овозможуваат на клиентите трансакции преку шалтер до 17 часот, со што бројни шалтери им се достапни со најдолго работно време на пазарот од понеделник до петок. 😊

А, секако и во сабота, кога филијалите на Банката низ целата земја и повеќе експозитури во Скопје работат од 9 до 12 часот, додека експозитурата во East Gate mall, пак, е отворена до 14 часот. ✅

Мапата со локации на банката е достапна на следниот линк: https://www.kb.mk/lokacii-kb.nspx?type=branch

Можеби ќе ве интересира...

Следува значителен прилив за пензионерите – Колку пари ќе добива секој пензионер за еден календарски месец во периодот што следува

BiznisPRO

Договорен фонд за загуба и штета: Помагање на луѓето загрозени од климатските промени

BiznisPRO

Инженер за вештачка интелигенција на списокот: Овие занимања ќе бидат НАЈБАРАНИ во следните 10 години

BiznisPRO