РКЕ со важно известување за носителите на вршење на енергетски дејности

Регулаторната комисија за енергетика, водни услуги и услуги за управување со комунален отпад на Република Северна Македонија ги известува носителите на вршење на енергетски
дејности дека рокот за обврската за достава на Годишни извештаи за финансиското и деловно работење за 2023 година согласно обврските од лиценцата е заклучно со 31 март 2024 година.

Извештаите треба да се праќаат во .pdf формат, на адресата godisniizvestai@erc.org.mk, објави РКЕ.

Можеби ќе ве интересира...

УЈП со голема заштеда на струја

BiznisPRO

Што ќе биде ова? Кинеската трговија со нафта со Иран е во застој

BiznisPRO

Австрија и Германија против воведување ембарго на увозот на рускиот гас

BiznisPRO