Се огласија од КАМ маркети: Еве зошто од утрово вратите им се затворени

Од утрово голем број од КАМ маркетите се со жолти ленти на вратите и не работат. Во јавноста се претпоставуваше дека УЈП врши контрола, но сега се огласија од КАМ и објаснија што се случува.

„Ве известуваме дека во моментот се врши инспекциски надзор во КАМ маркетите. Се работи за редовна контрола. Оние објекти кои во моментот не работат се затворени заради обезбедување услови за непречено одвивање на работата на инспекторите: спроведување попис и останати потребни активности.

Во текот на денот, очекуваме КАМ маркетите да продолжат со редовното работење“ – велат од КАМ маркети.

Можеби ќе ве интересира...

Нова цена на горивата

BiznisPRO

„Реплек АД“ ги зајакнува извозните позиции и освојува нови пазари

BiznisPRO

ОБЈАВЕНА ЛИСТАТА СО ИМИЊА И ПРЕЗИМИЊА НА ГРАЃАНИ: Еве кој ќе добие 3.000 денари месечна помош

BiznisPRO