Тргнува исплатата на пензиите

Исплатата на пензиите за октомври во Македонија почнува од денеска.

Некои од македонските банки пензијата за своите корисници тоа го направија предвреме

До пред десетина години пензиите се исплаќаа и на 15-ти во месецот, а сега истите исплаќаат во редовен рок односно на први.

Можеби ќе ве интересира...

Бесими: Со заштеди и прераспределби во Буџетот обезбедени 61 милион евра за справување со енергетската и ценовната криза

BiznisPRO

Народната банка постојано ги зајакнува капацитетите за откривање фалсификувани пари

BiznisPRO

Почестете ги своите најблиски и дозволете им Новата година да ја започнат со БОНУС-CASHBACK

BiznisPRO