Viber воведува претплата, но само за оние кои сакаат да имаат дополнителни опции

Viber Plus, како што ќе се нарекува функцијата, ќе нуди читање гласовни пораки, невидлив режим, без реклами…

Viber најави воведување месечна претплата, но не за сите корисници, туку за оние кои сакаат пристап до дополнителни услуги.

Viber Plus, како што ќе се нарекува функцијата, ќе нуди читање гласовни пораки, невидлив режим, без реклами, различни стилови на икони, пристап до персонализирана поддршка и неограничени налепници.

Viber истакнува дека претплатниците на Viber Plus ќе имаат пристап до цела низа нови подобрувања во иднина.

Моментално достапни функции на Viber Plus
Читање гласовни пораки

Претворете ги примените гласовни пораки во текст. Читајте гласовни пораки наместо да ги слушате секогаш кога сте на бучно место или сакате да бидете дискретни во разговорите.

Невидливиот начин
Прелистувајте приватно, читајте пораки и видете кој е онлајн без да го откриете вашиот статус, обезбедувајќи ја вашата приватност и слобода.

Нема реклами
Користете ја апликацијата Viber без да гледате реклами од трети страни.

Неограничени налепници
Преземете платени пакети налепници бесплатно за покреативни и шарени разговори без ограничувања.

Уникатни икони за апликации
Променете ја иконата за мобилни или десктоп апликација Viber во уникатна икона како онаа со еднорог, ноќна или светкава тема.

Поддршка во живо
Започнете разговор со поддршка во живо во секое време од денот со еден клик.

Значка за верификација
Значката за верификација дополнително им овозможува на корисниците да се истакнат.

Сите функции достапни пред оваа надградба, вклучително и испраќање пораки и јавување, остануваат целосно бесплатни за користење.

Понудата е достапна преку екранот Повеќе под картичката Viber Plus. Важат условите за користење на Viber. Претплатата автоматски се обновува по пробниот период по цена од 1,99 евра месечно, а корисниците можат да ја откажат во секое време на Google Play или во App Store, пишува Zimo.

Можеби ќе ве интересира...

ИНВЕСТИЦИИ ОД 88 МИЛИЈАРДИ ЕВРА Технолошкиот гигант гради фабрика за чипови во Германија

BiznisPRO

Маск се назначи за извршен директор на Твитер

BiznisPRO

Кина инвестира огромни пари во индустријата за чипови

BiznisPRO