ВИСТИНСКО ВРЕМЕ ЗА ПОСЕТУВАЊЕ НА МЕНУВАЧНИЦА? Девизен курс за 8-ми февруари 2024

Курсна листа на Народната банка на Република Северна Македонија.

формирана на 07.02.2024 која се применува од 00:00 часот на 08.02.2024 година до почетокот на важење на новата Курсна листа:

извор: НБРМ

Можеби ќе ве интересира...

Убава вест: Ново значително намалување на цената на дизелот

BiznisPRO

Дизелот поскапи за 2 денари

BiznisPRO

Три настани за сите заинтересирани за вработување во Словенија

BiznisPRO