Започна номинирањето за Жена на годината 2022

Почнувајќи од денеска па се до 25.11.2022 отворено е онлајн номинирањето во изборот “Жена на годината 2022” во десет посебни категории.

Во номинирањето на кандидатки за победнички по категории може да се вклучат сите посетители на веб сајтот www.zenanagodinata.mk со пополнување на формата која е достапна на следниов ЛИНК.

При самото номинирање, веб посетителите треба да ги земат во предвид следниве критериуми што треба да ги исполнуваат номинираните кандидатки:

1.Забележале значајни професионални резултати

Реализирале општествено значајни проекти

3.Препознатливи се како жени со највисоко ниво на деловни и етички стандарди

Фазите во изборот Жена на годината 2022 и предвидената динамика може да се следат на следниов ЛИНК.

Прогласувањето на победничките по категории и овогодинешната Жена на годината, ќе биде во склоп на настанот “200 жени претприемачки” што ќе се оддржи во Скопје. Деталите за локацијата и почетокот на настанот ќе бидат дополнително споделени со јавноста.

Можеби ќе ве интересира...

Почнува вториот циклус на студентската програма Smart Start: 24 студенти ќе работат на дигитална трансформација со ментори од Македонски Телеком

BiznisPRO

Утврдени нови цени на горивата

BiznisPRO

Инспирирани од љубовта, среќата и малите задоволства, најдобриот македонски бренд за сокови ВИВА започнува кампања со која нè повикува да уживаме во секој момент од животот!

BiznisPRO