ВО ФОКУСОТМакедонија

Се готви нова цена на горивата во Македонија – Нафтата на светските берзи во голем пад

BiznisPRO
Во понеделник РКЕ ќе донесе одлука за нови цени на горивата во Македонија. Според последните активности на берзите, нафтата драстично падна на 86 долари од...