A1 Македонија со новогодишна промоција и најголеми попусти на пазарот

Скопје, 17.11.2022 – А1 Македонија најавува нова атрактивна промоција со која на сите корисници им овозможува да ја дочекаат новата 2023 година со неограничена комуникација, многу содржини и многу ТВ уреди, мобилни уреди и паметни часовници по најповолни цени.

Како и секогаш, и овој пат, A1 Македонија е насочена кон потребите на корисниците и ги нуди најдобрите мобилни, интернет и телевизиски услуги по пристапна цена. Овие празници, со тарифниот модел А1 Net M + TV M во А1 Combo пакет за само 799 денари месечно корисниците ќе добијат супер брз интернет, како и пристап до најдобрата телевизија на нашиот пазар, А1 Xplore TV, која нуди многубројни функционалности за корисникот како: телевизија на сите уреди каде и да сте, можност за снимање, пребарување и премотување и сето тоа со најдобриот квалитет на слика.

Во година во која сме соочени со економски предизвици, А1 Македонија уште еднаш креира понуда со која има интенција корисниците подготвени да ги дочекаат празниците и да ги исполнат со единствени моменти на среќа, многу содржини и неограничена комуникација.

Можеби ќе ве интересира...

Телеком ја пушти првата комерцијална 5G мрежа во Македонија

Бизнис про

Нова промотивна понуда од Мтел – втор СТБ уред за сите нови претплатници на Плус пакетот на Мсат

Бизнис про

Мтел станува и мобилен оператор во Македонија

Бизнис про